Facebook Toestaan Niet toestaan

MVC HEEFT GEEN KIND AAN VCA

13 februari 2022 20:45

Jevoo

De vooruit gespeelde wedstrijd van carnavalszondag heeft voor MVC geen enkel probleem opgeleverd, al was het wel VCA wat voor het eerste gevaar zorgde via een vrije trap de bal ging naast de muur maar ook naast het doel. Hierna werd MVC sterker en ging meer druk vooruit zetten maar de aanvallers moesten nog even aan het wedstrijd gevoel wennen het was immer 3 maanden geleden dat het er echt om ging. In de 30e minuut was het Thijs van Mierlo die op rechts zijn tegenstander uitspeelde en de bal in de voeten van Stan van Hoof speelde die op zijn beurt de bal terug legde op Dirk Figee die daar wel raad mee wist 1-0, de ban leek gebroken en in de 37e minuut was het weer raak een vrije trap van Thijs van Mierlo werd niet goed verwerkt en Stan van Hoof was er als de kippen bij om de 2-0 in de touwen te schieten.
Na rust was het in de 55e minuut Gidi Manders die Rik Verbakel kwam vervangen en binnen 5 minuten stond het 5-0 eerst was het Dirk Figee die de Stan van Hoof bij de tweede paal wist te vinden die de bal on de borst aannam en wederom het net wist te vinden, nog geen 2 minuten laten kon de gelegenheidsspits zijn hattrick maken maar de keeper voorkwam dat op de rebound van Gidi Manders had hij echter geen antwoord. En weer binnen 2 minuten kon de keeper weer vissen door een prima uitgespeelde kans Dirk Figee gaf een crossbal in de ruimte op Alvin van Mierlo die de achterlijn opzocht en de bal terug legde op Thijs van Mierlo.
Diezelfde Alvin van Mierlo werd weer 2 minuten later onderuit gehaald in het 16 meter gebied maar de toegekende penalty werd door Dirk Figee via de paal naast geschoten, dit was ook gelijk het einde van de Mortelse stormloop. In de 89e minuut was het de behendige Thijs van Mierlo die zijn tegenstander uitspeelde en de bal inspeelde op de 16 jarige invaller Pepijn Spoormakers die handig om zijn tegenstander draaide en de keeper het nakijken gaf.