Facebook Toestaan Niet toestaan

MVC VERLIEST TOPPER BIJ HBV UIT BEERS

3 april 2022 20:30

Frank van den Heuvel

Afgelopen donderdagavond moest MVC op bezoek naar HBV en moest daar winnen om zicht te blijven houden naar de koploper. Na 7 minuten kwam de thuisploeg wel heel gemakkelijk op voorsprong toen een vermeende handsbal bij MVC bestraft werd met een pingel. HBV liet zich dit cadeautje niet ontnemen en kwam op 1-0. MVC kwam in het vervolg maar niet in zijn spel en dicteerde HBV de eerste helft. In de tweede helft liet MVC zich wat meer zien maar echte doelrijpe kansen bleven uit. Door de vele sneeuwval werd het veld steeds slechter bespeelbaar maar wist de thuisploeg 10 minuten voor tijd alsnog de 2-0 te scoren. MVC trainer Micha Werdens vond de tegenstander de terechte winnaar en lijkt de koppositie uit zicht te raken voor zijn team.