Facebook Toestaan Niet toestaan

MVC HEEFT GEEN PROBLEMEN MET BOERDONK

3 april 2022 20:30

Frank van den Heuvel

MVC heeft dankzij Thijs van Mierlo nog ruim weten te winnen in Boerdonk. Vanaf de aftrap was het een gelijk opgaand duel waarin het spel zich vooral afspeelde tussen de beide strafschop gebieden. Een eerste schot op het MVC doel werd door doelman Youp Spoormakers onschadelijk gemaakt. Aan de andere kant had MVC aanvoerder Dirk Figee succes toen hij in de 20ste minuut vanaf 20 meter vrij mocht uithalen en met een droge knal de Boerdonk doelman verraste 0-1. MVC had nog verder kunnen uitlopen maar spits Stan van Hoof ging te slordig om met de geboden kansen. In de tweede helft werd de thuisploeg steeds sterker en kwam MVC steeds meer onder druk te staan waarin het bij de thuisploeg schortte in de afwerking. Terwijl de gelijkmaker in de lucht hing viel het doelpunt toch aan de andere kant. Thijs van Mierlo werd in de 65ste minuut diep gestuurd en liet op snelheid zijn opponenten de hakken zien om vervolgens vrijstaand de bevrijdende 0-2 te scoren. De thuisploeg was niet meer bij machte om wat terug te doen. In de 80ste minuut zorgde opnieuw van Mierlo met een prachtige actie voor zijn tweede van de middag en bepaalde de eindstand op 0-3.