Facebook Toestaan Niet toestaan

MVC VERZUIMD ZIJN KANSEN TE BENUTTEN

4 december 2022 21:15

Frank van den Heuvel

Op bezoek in Helmond bij Brandevoort heeft MVC nagelaten om in de eerste helft afstand te nemen van de thuisploeg. MVC begon fanatiek aan de wedstrijd en kreeg in de 4de minuut al een mogelijkheid om tot scoren te komen maar Nick Brouwers faalde in de afwerking Enkele minuten later was het Gidi Manders die de bal voor het binnenwerken had maar plaatste het leer aan de verkeerde kant van de doelpaal. MVC zorgde er wel voor dat Brandevoort niet in zijn spel kon komen en dicteerde de wedstrijd. Ook de doelman van de thuisploeg bleek een moeilijk op stakel te zijn voor het aanvallende MVC en hield met enkele knappe reddingen zijn team op de been. MVC bleef heer en meester maar ging tegen de verhouding met een 0-0 brilstand de rust in. Meteen na het eerste fluitsignaal voor de tweede helft was het weer MVC wat bijna toesloeg via Thijs van Mierlo maar ook nu weer bleek de Brandevoort goalie een moeilijk te nemen op stakel te zijn. Waar MVC op jacht was naar de openingstreffer viel het doelpunt aan de andere kant via Niek Kroezen die de 1-0 kon laten noteren. Al snel na dit doelpunt was het weer raak voor het thuisspelende Brandevoort door Stavos Pavlakis 2-0. Hierna bleek het verzet van MVC gebroken en bepaalde Jeroen Grootens met twee doelpunten voor een ietwat geflatteerd overwinning van 4-0.

Bron: Lowies Spoormakers