Facebook Toestaan Niet toestaan

MVC KON GEEN VUIST MAKEN TEGEN EEN BETER SPELEND ELI

15 oktober 2023 20:45

Frank van den Heuvel

MVC heeft de punten moeten laten tegen een beter spelend Eli ofschoon in de openingsfase dit niet te zien was want de thuisploeg combineerde goed en kregen ook kansen om op voorsprong te komen. Het openingsdoelpunt viel echter aan de andere kant toen bij een aanval van Eli Tommy Geene aan de noodrem moest trekken en dit bestraft werd met een pingel vanaf 11 meter en Milo Milosevic vonniste 0-1 Eli werd sterker en bij MVC kreeg men steeds meer moeite om de bal in de eigen ploeg te houden. In de 22ste minuut werd dit dan ook uitgedrukt door weer een doelpunt voor Eli. Ruben van Hoof werd niet aangepakt achterin bij MVC en werd alle ruimte geboden om de 0-2 binnen te werken. Naar gelang de wedstrijd verliep werden de beslissingen van de arbiter steeds discutabeler en werden er voor beide partijen soms rare beslissingen genomen. Op het half uur zorgde Niels den Bol voor de 0-3 ruststand door de bal koppend in het doel te werken. De tweede helft was identiek aan de eerste met een overwicht van de gasten maar bleven voorlopig verdere doelpunten uit. Terwijl bij MVC enkele omzettingen binnen het team plaats vonden waarvan men zeker aanvallender beter werd moest men toch weer een tegen doelpunt incasseren. In de 66ste minuut scoorde Milo Milosevic zijn tweede van de middag 0-4. Geleidelijk aan kroop men bij de Mortel wat meer uit zijn schulp en waren er mogelijkheden om wat terug te doen maar faalde men in de afwerking. In de 80ste minuut dacht MVC een zekere stafschop te krijgen toen Dirk Figge onderuit getrokken werd in het vijandelijke strafschopgebied maar vanuit de middencirkel oordeelde de leidsman anders en liet doorspelen. Ook het Mortelse slotoffensief kon geen verandering meer brengen in de stand en gingen de punten verdient mee naar Lieshout

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!