Facebook Toestaan Niet toestaan

MVC LAAT ZEGE TEGEN MILHEEZER BOYS UIT HANDEN GLIPPEN

3 december 2023 20:45

Han van Rosmalen

Vandaag een uitwedstrijd tegen nr 7 van de ranglijst Milheezer Boys, en MVC had de gehele eerste helft de controle op het veld.
De opbouw was verzorgd en met combinatiespel kreeg het de 1e helft goede mogelijkheden. In de 11e min glipte Thijs van Mierlo tussen de defensie door maar stuitte op de goalie van Milheeze, in de rebound scoorde Dirk Figee de op dat moment verdiende voorsprong 0 – 1 .
Gedurende de 1e helft ging de thuisploeg steeds meer vooruit drukken om MVC onder druk te zetten en vlak voor rust kwam MVC goed weg toen Stijn Broekx de bal op de paal kegelde. MVC haalde de rust met een 0 – 1 voorsprong.
In de 2e helft een totaal ander beeld, MVC kwam niet meer aan het voetballen en de thuisploeg zette MVC flink onder druk en kreeg enkele 100% kansen maar doelman Youp Spoormakers redde een paar keer goed en ook de lat hield de 0 – 1 in stand.
In de 87e minuut viel dan toch de verdiende gelijkmaker door Twan vd Vrande die de bal wilde voorzetten maar tot zijn eigen verbazing de bal achter Youp Spoormakers schoot 1 – 1 .
Milheezer Boys wilde meer en het was voor MVC overleven om het verdiende punt binnen te halen. Diep in blessuretijd viel de beslissing, Youp Spoormakers wilde de bal wegslaan maar raakte ook zijn tegenstander met een strafschop als gevolg die door opnieuw door aanvoerder Twan vd Vrande werd benut. 2 – 1
MVC probeeerde nog de gelijkmaker te forceren maar de punten bleven in Milheeze en liet MVC ondanks een zeer goede 1e helft achter met 0 punten.
Vorige week sleepte MVC de overwinning wel over de streep en vandaag helaas niet maar als de ploeg met deze inzet elke wedstrijd zo kan spelen worden zeker punten gehaald.
Komende donderdag de inhaalwedstrijd uit tegen SPV uit Vlierden om 20.00 uur.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!