Facebook Toestaan Niet toestaan

MVC VERLIEST IN BLESURETIJD

13 maart 2022 9:30

Jevoo

In de midweekse inhaalwedstrijd trokken de geel zwarten naar St Hubert in een duel om de tweede plaats tegen DWSH '18, helaas werd deze wedstrijd gespeeld op een prima veld met dramatische verlichting maar dat was voor beide teams hetzelfde.
Beide teams trokken fel van leer maar echte kansen werden er in de eerste helft niet gecreëerd dat duurde tot de 30e minuut toen Dirk Figee op de middenlijn de bal diagonaal verplaatste op Gidi Manders die 2 mannetjes en de keeper wist te passeren maar zijn doelpoging werd op de lijn gered door een speler verder was het nog Dirk Figee die met een schot uit de tweede lijn de kruising op een haar na miste.
In de tweede helft was de intentie van MVC meteen duidelijk en was het Stan van Hoof die de keeper testte maar niet wist te passeren en na 10 minuten was het spelbeeld weer hetzelfde als in de eerste helft.
Ik de 65 minuut kreeg DWSH een vrije trap net buiten de 16 maar deze werd vakkundig door Youp Spoormakers tot corner verwerkt.
Gaande weg nam DWSH het initiatief over maar echte kansen wisten ze niet te creëren totdat tot ieders verbazing in de 80e minuut door de scheidsrechter naar de penaltystip werd gewezen 1-0. MVC ging vanaf dit moment volle kracht voorruit spelen met nog 5 minuten op de klok wist Thijs van Mierlo een vrije trap vanaf 20 in de kruising te mikken 1-1.
beide ploegen konden hier wel mee leven maar toch was het DWSH die diep in de blessuretijd hun eerste echte uitgespeelde kans van de wedstrijd wisten te verzilveren en gingen alsnog met de winst aan de haal en zo wist MVC in 4 dagen tijd een keer te winnen en te verliezen diep in blessuretijd.