Facebook Toestaan Niet toestaan

WEDSTRIJD NA 11 MINUITEN GESPEELD

14 april 2024 21:30

Jevoo

In de wedstrijd tussen MVC en de gasten uit Vlierden stond na 11 minuten de eindstand al op het scorebord. SPV dat MVC vanaf het beginsignaal vol onder druk zette kreeg al in de 4e minuut een strafschop tegen door een domme overtreding in het 16 metergebied maar Jop van der Spek wist deze te keren net als vorige week toen zijn vervanger Remco Migchels dat had gedaan, echter uit de daaruit voortgekomen hoekschop werd de bal knap binnen gewerkt door Loek van Duursen die de bal voorbij de 2e paal knap binnen schoot.
Een paar minuten later liet Thijs van Mierlo vanaf eigen helft alle verdedigers van SPV zijn hielen zien werkte de bal voor bij de doelman 1-1. In de 11e minuut kreeg SPV zijn 2e hoekschop van de wedstrijd en was bijna een copy van de eerste alleen werd hij nu binnengetrapt door Brent Vulders. Wie dacht we zullen er een s goed voor gaan zitten want hier kunnen wel eens veel doelpunten gaan vallen kwam bedrogen uit verder dan wat afstandsschoten kwamen beide teams niet meer hierbij kwam MVC nog het dichtst bij een doelpunt maar de bal viel boven op de deklat. Leuk detail van de wedstrijd was dat voor het eerst de gebroeders Bram, Lars en Niels van den Biggelaar in de bassis stonden zij waren de 5e “triobrothers” die ooit samen in de basis van het vaandelteam van MVC stonden na de gebroeders van den Heuvel in de jaren ’70, de gebroeders van Bommel in de jaren ’80, de gebroeders van Oosterwijk in de jaren ’00 en de gebroeders Siebers in de jaren ’10.