Facebook Toestaan Niet toestaan

OOK NA DE WINTERPAUZE WEET MVC NIET TE WINNEN

5 maart 2023 20:45

Frank van den Heuvel

Opnieuw heeft MVC de punten moeten laten aan de tegenstander Eli uit Lieshout. Zeker in de eerste helft zag het hier niet naar uit want de beste kansen waren voor de mannen van Han van Rosmalen maar opnieuw bleek het een te moeilijke opgave om een op een situaties met de Eli doelman om te zetten in doelpunten. In de 10de minuut speelde Nick Brouwers een diepe bal naar Thijs van Mierlo die op zijn beurt Gidi Manders in vrijstaande positie stelde om de score te openen maar stuitte op de Eli doelman die het leer tot hoekschop verwerkte. Uit die hoekschop kreeg de mee opgekomen Luuk Goossens de kans om MVC op een voorsprong te brengen maar zijn inzet verdween aan de verkeerde kant van de doelpaal. MVC had de wedstrijd onder controle en op het half uur was het weer Gidi Manders die oog in oog met de Lieshoutse doelman niet tot score wist te komen. Achterin bij de Mortel dacht men alles onder controle te hebben tot in de 35ste minuut Nick Brouwers verzuimde de bal weg te werken en Jeremy Raaijmakers in staat stelde om doelman Youp Spoormakers te passeren 1-0. De thuisploeg nam hierna meer het initiatief maar kwam voor de pauze niet meer tot scoren. In de tweede helft bleef Eli de bovenliggende partij en nam via Tijn van Hout en Youri Arts een 3-0 voorsprong. Tommy Geenen was nog dicht bij de aansluitingstreffer maar zijn inzet belande op de doellat.